Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden op onze school?

Dat kan!

We vragen dan om contact op te nemen met de school om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit kan via telefoonnummer 043-4081761 of per mail via info.gertrudis@kom-leren.nl.

Wij vinden het fijn om eerst persoonlijk contact te hebben en u te vertellen over de visie van onze school en hoe wij deze in ons dagelijks handelen tot uiting brengen. We vinden het van belang om dit gesprek te plannen tijdens schooltijd zodat u meteen kunt zien en ervaren hoe wij werken. Tevens zullen wij kort vragen naar de ontwikkeling van uw kind om globaal te kunnen beoordelen of wij uw kind de eventuele zorg kunnen bieden die het nodig heeft. (Wet op Passend Onderwijs)

Na dit gesprek ontvangt u een aanmeldingsformulier dat u kunt invullen als u definitief uw kind wilt aanmelden.

Lukt het niet om het gesprek voor de aanmelding te plannen, dan kunt u het aanmeldingsformulier HIER downloaden.

Het formulier kunt u vervolgens persoonlijk op school inleveren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u het formulier via de post sturen. U ontvangt een bevestiging wanneer wij als school het formulier hebben ontvangen.

Als wij uw kind kunnen bieden wat het nodig heeft, ontvangt u van ons een toelatingsverklaring waarmee uw kind wordt toegelaten tot onze basisschool.